Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.

nästa gång de knullar varandra
placerar hon ett kaleidoskop i sin älsklings livmoder
i orgasm i sin älsklings livmoder
det är första gången de knullar med varandra
det gör inte ont
iris vet hur man dansar macarena i Berlin
Tokyo
hur en motorhuv ser ut
tjugosex år flimmerhår mot tinningen
han vet att armhår inte är något att vara rädd för
nu i orgasm i sin älsklings öra
de har slutat stiga upp från sängen
om morgnarna, där
bortom mitt öga ser jag




Fri vers av Julia Burman Görans
Läst 402 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-12 13:54



Bookmark and Share


  D.H.Bay
den här kommer jag ihåg. riktigt bra, så du skriver än?
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Julia Burman Görans