Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ropade !!

Jag erbjöd henne
en snabbis
i busskuren

Hon såg inte gladare ut för det

Jag tog berättelser
rakt ut ur hjärtat
och la
framför hennes fötter

Utan en min stampade hon

allt
och gick vidare

Då ropade jag

Vad vill du
ha
vad kan jag göra
för dig !!

Hon vände
sig
om
såg mig rakt in ögonen
och drog
pekfingret
över sin
egen hals


grät jag
och hon

gick
vidare




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-12 17:20



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Hmmm...ser här att du verkligen har försökt allt du kan för att muntra upp nån som väntade på bussen...gissar att det du kallar henne är snarlikt Britta?
*ler* ser tydligt att bussen kan komma fortare än man önskar om man roar sig :)
2008-01-12

    Nattviol
vilken konstig kvinna!!
*S*
2008-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan