Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Crazy

Det är en vild
söndag idag

Kalas
klockan tre
och sedan

tv tittande

eventuellt en dikt
men den
har jag inte skrivit än




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-13 14:22



Bookmark and Share


  micke marin
ja jösses, det är mycket som ligger på nu.
kul.
2008-01-13

    Nattviol
wild and crazy, ey...?
söndagar är bruna
till färgen och hånar
mig med måndagars
snara ankomst!!
men dikten - den läser
jag gärna sen!!
; ))
2008-01-13

  objekt3
haha :D
2008-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan