Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte nu precis men för en (liten; L) stund sen, sedan, googlade jag på ovanmämnda person. Och fanns hon? Jo, förvisso.


Googlar på Boris Lessing nu.

/* Man kan ju konstruera namn typ (e; E)
/* Greta Gabbro (filmstjärnan; F) 8x
/* Harry Arnold (saxofonisten; X) men ibland
/* så? Finns folk med exakt de namn
/* som jag konstruerar, egendomligt, ändå. Har man
/* katt 8x hund
/* häst
*/ en massa husdjur
*/ fisk 8x fågel
*/ sködpadda typ turtle
*/ kakadua
*/ så får man välja namn fritt
*/ tror jag men jag kan ha fel. Det finns
*/ en lus
*/ uppkallad efter (tecknaren) Gary Larson
*/ 8x det är (faktiskt, garanterat) sant
*/ true på engelska < ea; 51. Åker till Lund på
*/ konferans med bussen sydvart klockan 17:02
*/ den är bekväm nog < ng; 57. Är hemma 19:04 på
*/ torsdag. Är uppkopplad på bussen? Nej. Men är jag
*/ hjälpligt orienterad om de senaste landvinningarna
*/ beträffande språkutveckling (xv; F) 8x programmering < pg; 77.
*/ Jo, nog är jag det, nog tycker jag det, emellanåt.
*/ = 4247 > 6B
*/ Liten häst
*/ till ruta G7 8x matt, ja, jag tror det, faktiskt.
*/ Korrespondensschack funnet på Fjällstationen förra veckan < vn; 45.
*/ Vänligen,
*/ _________
*/ Undertecknad, enligt poststämpeln.
*/




Fri vers av farbror zwed
Läst 309 gånger
Publicerad 2008-01-14 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed