Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har förstört min familj


Lillasyster

Du tog tag i mig, frågade med ängslig röst \"är det för mig?\".
Det tog ett tag innan jag fattade vad du menade. Jag kollade på dig sedan vände jag snabbt ner blicken. \"Nej, det är inte för dig\".
\"Du får sluta med det\" du kollar på mig och hoppas att jag ska göra som du säger, men innerst inne vet du att det inte blir så.

Syster, vet du hur illa du har gjort mig?
Vet du hur mycket jag tog åt mig av varje ord du sa?
Såg du hur mina ögon tårades när du skrek elaka ord till mig inför andra?
Vet du hur mycket jag skämdes över att vara en sådan dålig syster?

Hoppas jag någon gång kan klara av dina krav. Hoppas du någon gång kan älska mig. Inte bara ibland utan alltid. Hoppas det inte blir försent.




Fri vers av zebraflickan
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-15 01:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zebraflickan