Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammal.


Tom bänk

Det gröna gräset vajar
De gröna löven susar
Den gröna bänken står tom
Jag har en grön klänning på mig
vill du bli min man?




Fri vers av zebraflickan
Läst 241 gånger
Publicerad 2008-10-15 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zebraflickan