Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla andra hade fel, men vi borde lyssnat på dem trots allt


Clementinskal, pulserande musik, mysiga stunder, dunkande hjärtan,

stulna ögonblick,

alla utom vi visste..

we will allways be together

varför träffar jag dig aldrig mer?
vart har du tagit vägen någonstans?
vad var det som hände.. egentligen?

jag har njutit av att slippa ditt manipulerande sätt
jag har saknat dig så jag hållit på att bli tokig.

inte kan man väll missbruka människor?

i så fall är jag beroende av dig,
varje gång jag träffar dig
är jag beredd att falla dit igen.
varje gång jag träffar dig
glömmer jag helvetet
jag gick genom när du försvann,
när du flydde.

du var ett svin, en jävla ynkrygg!
det är du fortfarande, men
likväl dras jag till dig.

vad är det med dig.. egentligen?
vad är det som gör just dig så speciell?
varför får jag inte bestämma själv?




Övriga genrer av någon
Läst 236 gånger
Publicerad 2008-01-15 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

någon