Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuktigt lidande

 

i ett höstlikt vintermörker
där stjärnor
bringats till liv
och framför fötterna
våta runda speglar
i symbios däri

visar vägen
samt motsatsen

finns ännu
mot dagens slut
aningar av det blå
mot det grå
du ligger i

där kämpar jag mig fram
smått leende
med våta fötter
och en önskan...

jag vill inte se mig
där nere

jag vill se dig...




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-16 21:04



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Första stycket är vansinnigt läckert i mina ögon!
2008-01-17

  Lena Krantz VIP
Titeln till trots ger inte dikten ett lidande intryck, snarare tvärtom...*skrattar*
2008-01-16

  aol
jamen så klart underbart fint tilltalande
2008-01-16

    sunnanvind
Vad fint...jag vill se dig... Applåder vännen!
2008-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt