En liten aning självironisk." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten aning självironisk.


Snäll å snäll, -men snälla...

 

 

har inte en tanke på
att vara snäll
men jag kan vara allt mellan
svart ----------------------- vitt

så blev mitt val
i bekräftelsen
svidande tydlig
när jag inte föll till föga

men jag funderar fortfarande på
att försöka vara lite snäll

skall börja träna
på mig själv


skall bara hälla upp en whisky
och ta ett bloss först

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 259 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-01-16 21:45



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Underhållande text som jag läser med ett igenkännande leende på läpparna!
2008-01-17

    I_see_you
Gillar dikten specielt slutet, det bryter av i texten.
2008-01-17

  lilla t
man kan ju inte utplåna sitt egna tyckade för att falla till föga inte heller vara så snäll så att man trampas på... Uppskattar dikten!
2008-01-17

  albertina
Underhållande. Kanske lite igenkännande oxå. Dina ord är lätta att ta till sig. Tack för bra läsning=)
2008-01-17

  Sanningsägaren VIP
korna e också snälla:)
2008-01-17

  Maria Zena Viklund
lustigt men nu får du mig att tänka på dan hylander*L*
2008-01-17

  Jean-Michel Orblin
konsten att va snäll!
Allt är inte svart eller vitt.
bra skrivet
2008-01-17

    Maria Malm
\"Snäll\" kan ju vara det mesta mellan himmel och jord..beror på omständigheterna..gott slut
2008-01-17

  Lena Krantz VIP
Och vad är att vara snäll? Inte mesig heller hur? Snarare att säga vad man tycker för då får den andra en chans att växa, och det är väl snällt?
*ler rart*
2008-01-16

  aol
serru det gör susen gillar din dikt så kan det vara
2008-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt