Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han är lång, finnig och blond och trevlig är han också och han är för smal för sin längd, men det sp

kanske,
kanskekanskekanske
är det rätt den här gången.
men frågan är,
vågar man ens hoppas?

kanskekanskekanske
är det han kommer kommer riva upp ruvorna på mina sår,
för att de ska läka bättre och bilda ärr.
kanske är det han,
som kommer skära mig i magen,
under sexakten,
medan jag stönar och vill ha mer.

kanske är det han
som vill mer än vad jag vill den här gången.
att det är han som sitter i trädet hos katten
och inte jag.
och kanske
kanske kanske
är han den
jag diskar åt är jag är 40
för vi kommer aldrig ha råd med en diskmaskin.
kanske
kanske
är han den som får mig att gråta
för att skurit för hårt på mig
men vackert blev det
till slut.

kanske,
men bara kanske,
är det han.
jag vågar inte hoppas förmycket.




Fri vers av tvättstuga
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-16 21:59



Bookmark and Share


  korpfjäder
Ojoj
här ovan blev det en kommentar på en text som handlar om att sitta på en bänk med ett fyllo...
Jag kan rekommendera den.
Men den här texten får mig att drömma om hur det var en gång... och inse att somligt blev nog så också. Läser gärna mer av dina texter framöver!
2008-01-20

  korpfjäder
Man ska ju inte skriva \"fasen vad bra\" men vad ska man skriva då? Din text är ju fasen så bra. Spänningen mellan det som sker i det yttre och det som händer inuti flickan på bänken har du verkligen hittat ord för!
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

tvättstuga
tvättstuga