Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag hatar dig . . .


Hur kunde du, pappa?


Hur kunde du svika de ögon som alltid såg upp till dig?
Lämna den handen som alltid ville hålla din?
Hur kunde du döda det leendet som alltid log mot dig?
Förstöra det liv, du själv skapat?
Hur kunde du kasta bort all vår tid tillsammans?
Har du glömt allt du lovat mig?
Du gjorde mig så illa, du som varit min hjälte
Hur kunde du svika det hjärtat som älskade dig allra mest?

Hur kunde du, pappa?




Fri vers av dofta
Läst 808 gånger
Publicerad 2005-05-23 18:13



Bookmark and Share


  SerDuMig?
Det är verkligen jobbigt med alla dessa pappor som sviker. Allt de lovade och aldrig höll, vi som var deras "prinssesor". Jag vet...
2005-06-05

    vilsen
gumman . så känner jag med ! TACK för att du skrev denhär ! det hjälper så att du känner likadant ! själv tycker jag att det blev mampigt med alla "hur kunde du" för det är ju det som man undrar, det är ju det som är frågan man ställer sig varje dag ! detta var riktigt bra !
2005-05-24

    livräddaren
bra karin!sicken smärta du förmedlar!
2005-05-23

  BaraEnFlicka
riktigt toppen bra!
2005-05-23

  mineralhjarta
det här är en stark text med mycket känslor. men jag kan hålla med om att det kanske blir lite väl mycket "hur kunde du" för att göra texten så bra som den kunde bli. sen blir man lite nyfiken på vad det är han gjort som svikit så mycket. men det förstår jag om det är för personligt för att skriva ut.
2005-05-23
  > Nästa text
< Föregående

dofta
dofta