Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tanka-dikt


Apor

En morgon ser jag
Två apor i min trädgård
Är det inte fint?
Det börjar regna lite
Jag går in och somnar om




Fri vers av Alexandra B
Läst 396 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-17 16:43



Bookmark and Share


    *Zenobia*
ja..i trädgårdar nuförtiden kan man se allt möjligt; tomtar. troll, älvor och allsköns oknytt.. :)
2008-01-17

    sunnanvind
Ler* gillas av mig jättemycket!
2008-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Alexandra B