Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tanka-dikt


Tår

Någon ramlar hårt
Någon cyklar på vägen
Någon odlar gräs
Jag drömmer om dina tår
De liknar mina egna




Fri vers av Alexandra B
Läst 364 gånger
Publicerad 2008-01-17 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexandra B