Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livemusic


gitarren stäms ordentligt, fingrarna värms upp

trummisen drar igenom ett lätt komp och rullar nervöst pinnarna mellan fingrarna

basisten håller ett krampaktigt grepp om basens hals och hittar rätt takt

sångaren vankar fram och tillbaka med honungsvatten och envisas med de ljusa tonerna

ett headset på ett blondt, svettigt huvud
studsar upp och ner bland högtalare, kabelkillar och sminköser
tjugo listor faller i golvet
ett tyst fan och de är uppe i famnen igen


alla samlade
svettiga, nervösa, taggade
det spritter i kroppen
ska tröjan sitta så tajt?
är det inte ovanligt varmt här?
vad är mina ben gjorda av egentligen?
varför kan mina händer inte vara stilla?








Övriga genrer av alonee
Läst 542 gånger
Publicerad 2008-01-17 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alonee