Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag saknar dig.


ensam

Det är ju bara en känsla.
Men kanske kan den bestäma ett livsöde.
Oro i maggropen, en känsla av ensamhet.
Vill inte vara ensam, vill ha någon att dela mina tankar med.
Vill ha någon som lägger sina tröstande armar
runt mina kropp och säger att det ordnar sig.
Att vi löser det tillsammans.




Fri vers av zebraflickan
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-17 22:48



Bookmark and Share


    undefined
precis så känner jag. Precis!
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

zebraflickan