Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våga


Det är svårt
för den vuxne
att våga

när barnet
på insidan
fortfarande
är rädd




Övriga genrer av Marreb
Läst 466 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-18 13:00



Bookmark and Share


  Jojo
Ja du har så rätt här

Hur ska man våga??
2008-01-22

  Rosmarin
här tecknar du en fin bild av något mycket sant
2008-01-19

  Leif Furstedt
Tydlig och vacker i sin enkelhet. Fint.
2008-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb