Fan ta den som krymper min kreativa önskan, att njuta av yttrandefriheten." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fan ta den som krymper min kreativa önskan, att njuta av yttrandefriheten.


Kåt på kreativitet...

 

 

kreativitetens största motstånd
finns i ståndet
som i motstånd
ståndaktigt envetet
tror sig inneha sanningen
om vad fritt skapande
innebär

att reta
till ytan bringa fördommar
irritera
till slutet skapa en bild
belysa tvivel
är målet för den kreative

---

jag gör en tavla
i ord och bild
för en köpare

---

köp den

eller skit i den

om ni inte har stake nog

 

att tala för erat behov

 

 

av

frihet

 

 

 

våga...

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 264 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-18 21:43



Bookmark and Share


    Maria Malm
Ståndaktigt lekande med ord. Text med både allvar och skoj.
2008-01-19

  lilla t
Serve Ess! Bra Rutet!
2008-01-18

  aol
här vare stake kraftfullt bra flöde som mynnar ut i en stor sanning
2008-01-18

  Lena Krantz VIP
Hm....är du argur?
Men det klart att jag håller med dig....skapandet i sig kräver frihet, så är det bara!
2008-01-18

    Bögen
Sanningssägande kräver sin stake - och det har du definitivt!
Snyggt!
2008-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt