Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För denna gången

Svullna
tankar
mellan

svala lakan
och radion
spelar
i bakgrunden

Fläcken
i taket
mjöl på
min
rygg
efter
baket

Jag såg aldrig fläcken
denna

gången

Du såg
en grimas i mitt
ansikte

och sen var det slut




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 179 gånger
Publicerad 2008-01-19 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan