Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja vet en liten flicka som.....

Ja vet en liten flicka som ingen kan höra,
Hon står och skriker ut sin önskning och smärta …
Men ingen hör henne, för hon är instängd …
Hon vill komma ut!
Hon vill att andra ska se henne och få känna hennes smärta…
Men hur hon en försöker så kommer ingen att få veta vad den lilla flickan kände…
De var en gång i tiden då den lilla flickan var glad och fri, men nu är hon fast o de ända hon kan känna är smärtan…
Och den ända som vet vem den lilla flickan är … är jag




Fri vers av My name is
Läst 413 gånger
Publicerad 2005-05-24 09:51



Bookmark and Share


    eva m h
Känner igen den lilla flickan i mig! Kram!
2007-07-26

  swimsus@gmail.com
Så sorgligt..Kram på dig"*
2005-05-24
  > Nästa text
< Föregående

My name is