Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varmrätt är aldrig fel

Hon
var
kall

men uppskattade
varmrätter

Till frukost
tuggade hon is

och på kvällen
fick hon
orgasm
vid sin spis

Hennes blick
var blott
ett
skydd

ja
hon hade
brustit mer än en gång

Mat sviker aldrig
mat
finns det mycket
av

morötter
är
aldrig

otrogna




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-20 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan