Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på väg?


Du svarade med ditt namn när jag ringde idag.
Jag presenterade mig med mitt.
Jag antar att vi är på väg.

En kall onsdag. Jag minns inte längre ditt telefonnummer.

Lite mer tid.
Lite mindre smärta.

Tiden läker alla sår sägs det.
Men när ingenting längre känns, har vi förlorat allt då?




Fri vers av pappegojjan
Läst 414 gånger
Publicerad 2008-01-20 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pappegojjan
pappegojjan