Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

riv ända hit..



...som om den trekantiga kartongbiten med texten \"riv ända hit\" är det enda som blivit över från morgonens frukostbord och du ser på den blå färgen att det var lättmjölk men den dricker han aldrig, eftersom den smakar vatten brukar han säga, tepåsen på fatet har torkat där den ligger och väntar på att sorteras som kompost eller brännbart men den har en lapp som visar fair trade och det betyder att ni gjort något bra när ni köpte den och nu spelar det ingen roll vart den hamnar tänker du och pillar i hålet på väggen som blev för stort för spiken som ni tänkte slå in där för att hänga upp bilden på de två människorna som skulle sitta vid det köksbord som du igår sålde på internet och du tänker att det finns andra lägenheter som har anonyma hål i väggarna och du ska dricka mellanmjölk i fortsättningen eftersom den har grön kartong och sedan köper du bara lös-te...




Fri vers av pappegojjan
Läst 423 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-19 01:31



Bookmark and Share


  Cadena
Jättekul. Stilen att det är sådär ihopskrivet utan punkt som andningspaus passar också så bra tiil det där jobbiga innehållet. Man känner igen sig.
2008-04-30
  > Nästa text
< Föregående

pappegojjan
pappegojjan