Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

småsaker



Mars, kallt och blåsigt...
Jag går trött över den enorma parkeringsplats utanför Coop.
Mellan en gång vita men numera grå parkeringslinjer sitter en kråka och äter på en nästintill oöppnad 200 grams Marabou chokladkaka som någon tappat.
En varm känsla sprider sig i kroppen ända upp till mina ögon och munnen skapar ett stort leende i mitt trötta, frusna ansikte.
Det här måste vara en fantastisk dag för denna kråka, kanske kråkans bästa dag.

Tänk vad en chokladkaka kan skapa lycka...




Fri vers av pappegojjan
Läst 432 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-21 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pappegojjan
pappegojjan