Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ballerinan som du såg..


Ballerinan. Du har säker sett henne

T u n n a armar

Vackra piruetter
tyllkjol av silver

t b
u e
n n
n
a

Prima ballerina. Jag tror du har sett henne



skor av siden
rosa
likt pärlemor


Ett ögonblick av perfektion

Skulle du dansa med henne om hon grät?

Hon ber dig aldrig stanna för du känner henne inte tillräckligt väl

Men jag vet att du har sett henne




Fri vers av pappegojjan
Läst 379 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-20 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pappegojjan
pappegojjan