Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det verkligen sant ?

Vi är bufflar utan vattenhål
vi är
katter utan matskål

Vi är
elefanter
i en myrstack

vi är rädda
i en nyuppsatt
barack

och leran
trängs utanför vår
ytterdörr

Vi är
kåta utan
motjuck

vi är
utandningen
i en desperat suck

vi är
popcorn
utan värme

Vi är
en enkel biljett
med en enda önskan

att få
komma hem igen

Vi är
mensblod
utan vingar

vi är gifta utan ringar

Vi är
bilar utan bränsle
och nu sitter hon i gränsle ovanpå
mitt slaka

kön

vi är desperata
liberata
allt för mycket prata

vi är det enda vi inte kan
svära oss
fria ifrån

Människor




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-20 16:50



Bookmark and Share


  stella
det kanske inte finns nån sanning? skön rytm du har!
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan