Övertygad om att du vågar..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Övertygad om att du vågar...


Tror på möjligheten...

 

 

att tro

är att tillåta sig möjligheten
att berikas med en gåva

att utöver hinder
förmå sig vidare förbi speglar
där minnen förblir

och osäkerheten
en ny värld

att fortsätta hoppas


och av nyvunnen lycka

 

däri förädla

 

 

tron på sig själv

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-20 19:00



Bookmark and Share


    Maria Malm
Bra skrivet..gillar ordvalet \"tillåta sig möjligheten att berikas med en gåva\"..
2008-01-21

  Larz Gustafsson VIP
Jag har slutat tro på mig själv.
Det är en underbar befrielse!
2008-01-20

  Lena Krantz VIP
Sant, man måste våga tro på sig själv...

och livet..

Tjusigt!
;o)
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt