Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sentiti ringraziamenti

~~~


underbara du,
du fyllde min söndag
med omtanke, bellini och livspoesi

kantade den med vackraste kärlek




~~~




Övriga genrer av Markattan
Läst 619 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-21 11:04



Bookmark and Share


    Trast
Fin tacksamhet!
2008-01-26

    Bodil Sandberg
Med en dikt om söndagslycka..du min tisdagsmorgon smycka!!!!Tack
2008-01-22

  Jessica Ebbesson
Det skimrar om din söndag. Finstämt!
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan