Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstå

Du inser inte hur jag är,
Sötnos..
jag lurar alla o allt,
till o med de jag
håller om så starkt.
Jag inser det inte själv,
så bli inte sur på mig.
Vad finns o göra,
när ens hjärta säger NEJ?
Vad finns o göra,
när känslorna bara,
försvinner iväg.
När hjärnan vill,
när hjärnan håller en kvar.
o har ett hopp..
Men hjärtat har släppt taget,
och känner obehag.
Sötnos, jag menar inget ont.
Jag försöker att hålla kvar,
och sluta såra.
jag fösöker,
att åter finna det jag föll för.
Men det är så svårt,
när hjärtat menar,
att det inte är dig jag vill ha.




Fri vers av Nattli
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-21 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattli
Nattli