Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är det säkert skönt att vara fågel, smaka fågel eller bara flyga omkring och skita på statyer o vanligt folk


En helt vanlig höna...







...behöver inte

bekymra sig över tv

o fyllerister




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-22 20:48



Bookmark and Share


  To
skönt det för hönan.. som redan vet sitt öde. typ
Vet inte om det är så skönt att vara höna egentligen.. tvivlar. Men skönt kan det vara att bara behöva bekymra över sig själv.
2008-01-22

  Betlehemsstjärnan VIP
Hon behöver bara bli äggad/B
2008-01-22

  millie
själv gillar jag kyckling!
2008-01-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP