Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sanningen i andras händer


Som en fjäder i gränden

Från håll jag ser dej stå

känslan du sprider är öm.

Leéndet du har ger mig hopp

som jag aldrig skulle tappa.

Chanser får du hela tiden

det mest avgörande vrider.

Allting bara händer

så fort att jag glömmer.

Du fanns där i min närhet

men det var bara då.

Nu står jag kvar och fortfarande tittar

in i den mörka gränden,

efter ett leénde som ditt!




Fri vers av LillSandra
Läst 457 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-23 17:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
För inget leende är som DET leendet...
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

LillSandra
LillSandra