Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns en dröm...


Är livets mening att ställa till det såhär



Jag ser, jag hör
Sanningen knackar
Dörren är låst
Jag önskar, jag hoppas
Vill inte misslyckas
Vägen är för lång
Vänner och familj
Ni betyder så mycket
kan inte klara det själv




Fri vers av LillSandra
Läst 468 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-26 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillSandra
LillSandra