Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vän som inte är som alla andra


Önskar jag fick somna bredvid inatt igen



Föll handlöst igen.

Landande i din famn.

Trodde inte du skulle ta emot mig?

Allt var upp till dig,

Du kunde låtit mig falla en sista gång..



Istället öppnade du din famn!

Min Lycka sken upp.

Fick mig att tänka

På allting som värt är..




Det är inte kärlek denna gång,

Någonting annat vackert!

Känner mig bara så lycklig

när jag får vara nära dig.

Du är inte som alla andra....





Hur ska jag kunna fortsätta?

Stegen blir så tunga.

Ditt leénde i mina drömmar

får mig att gråta!

Jag önskar inget hellre än..



Att få somna bredvid dig inatt

igen.

Jag känner mig trygg där!




Fri vers av LillSandra
Läst 561 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-13 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillSandra
LillSandra