Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

instinkt

~~~


under mjukaste päls,
bortom mildaste spinnande


ett rovdjur av rang



~~~




Övriga genrer av Markattan
Läst 736 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-01-23 22:18



Bookmark and Share


  Agnes
Ops, klös i den må jag säga! Känns oerhört feminin... *fniss*
2008-01-25

  Larz Gustafsson VIP
Bibeln talar om kvinnohår och lejontänder.
Den vidriga feminismen som draperar och kamouflerar sig.
2008-01-24

  Carola Zettergren
Fy katten,va snyggt!
2008-01-24

  albertina
En underbar bild.
Och så sanna ord.
Jag tycker mycket om dessa rader.
Tack för det=)
2008-01-24

  Jan Linderoth
Visst bra att du påminde oss....keldjuret är ett rovdjur, och folk förfasar sig när de märker det. --Misse!!! VAD gör du med den stackars fågeln?????!!!!!
2008-01-24

  Jessica Ebbesson
Håller med Soulmannen. Ord och bild i verklig samklang!
2008-01-24

    Bodil Sandberg
Vilken cool bild och vilken härlig dikt!!!
2008-01-24

  Hans w-art Westlund VIP
gott.. nu fick jag text till ögat också.. inte illa.. inte illa alls..
2008-01-23

  Lyckohäxan Enediel
Snyggt :)
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan