Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

Du hängde dig,
du försvann,
du finns inte mer,
kan inte fatta,
att du inte längre kommer finnas här,

14 år gammal,
du har försökt så många gånger förr,
men du har överlevt,
men denna gången klarade du dig inte,
du försvann,
försvann från oss,
lämnade en stor saknad efter dig,

Ingen vet varför,
alla frågar sig varje dag,
varför du gjorde det?
Även om alla vet att du mådde dåligt,
men ingen vet den exakta anledningen,
vi saknar dig,
men vi vet att du har det bättre där du är nu,

R.I.P Felicia Rebecka Petterson 17/7-90 - 18/05-05 R.I.P




Övriga genrer av Lilla mig
Läst 505 gånger
Publicerad 2005-05-25 11:10



Bookmark and Share


    Lord DarkRaven
Har förlorat många till den vägen.
Smärtan försvinner men glöm dem aldrig.
Och döm dem aldrig.
2005-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Lilla mig
Lilla mig