Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Felicia

3 månader har gott,
3 månader sen du lämnade oss,
3 månader med saknad,
jag kom inte på begravningen,
klarade inte av det,
Förlåt.

Förra sommaren med dig,
och med alla andra,
det var underbart,

även om jag,
och dom andra,
viste hur du mådde,
men inte kunde hjälpa,

som ett rop på hjälp,
skärde du dina handleder blodiga,

Försökte få stopp på dig,
det gick,

tills tisdagen för 3 månader sen,
då du försvann från oss,

Tisdagen någon vecka innan skolavslutningen.

Vi saknar dig Felicia.

Kommer alltid minnas dig som den ängel du va!

Älskar dig!




Övriga genrer av Lilla mig
Läst 422 gånger
Publicerad 2005-08-07 17:55



Bookmark and Share


  Jessi
Fin dikt om saknaden av en älskad vän
2005-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Lilla mig
Lilla mig