Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förr.

Förr... den tiden saknar jag,
vill ha tillbaka den tiden,
Men inte all den tiden,
inte det hemska,
men det glada,
vill ha tillbaka tiden med mina vänner,
de jag älskade,
de jag dyrkade,
de underbara,
de vackra,
de fina,
De jag träffade varje dag,
Vill att det ska vara så fortfarande,

men jag vill ha kvar allt som finns i mitt liv nu,
Eller nej.. inte exakt allt,
Inte bråken hemma,

Men jag vill ändå ha kvar lite av mitt nya liv,
det jag lever nu,

Vill ha det,
men inte min aptitlöshet,
vill kunna äta,
så som jag gjorde förr,
var ju inte längesen mitt liv var så underbart,

var ju ett år sen,
kan det inte bli så igen? så som jag vill ha det,

men jag vill ha kvar min pojkvän.

men mitt liv var inte så jätte underbart om jag tänker efter,
fanns svarta dagar i mitt liv,
eller inte dagar,
utan veckor,
månader,

men det finns väl hos alla? Eller?






Övriga genrer av Lilla mig
Läst 361 gånger
Publicerad 2005-09-04 20:13



Bookmark and Share


    Mejja
Sorgligt nog så känner jag igen mig alltför väl i dessa dina ord.
Att ändra sin situation är ibland svårt att åstadkomma själv, så ta hjälp av en utsträckt hand.
2005-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Lilla mig
Lilla mig