Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt


Den vackraste av änglar

där står du den vackraste av änglar.
Dina armar håller runt min midja.
Dina vita vingar börjar att flaxa.
Du flyger men mig högt uppe bland molnen




Fri vers av Ohlin
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-24 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ohlin
Ohlin