Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt


vacker

Vet du hur vacker du är när du ler.
Vet du hur mycket jag älskar ditt skratt.
Och dina retsamma kommentarer som gör mig så lycklig.
Bara jag ser dig vill jag le, le av lycka.
Jag min en dag då jag vatten hällde på dig.
Det var kul.
Jag önskar så att få vattenkrig mot dig.
Eller bara några dagar på stranden med sol och bad.
Bar du och jag.
Jag vill ha dig här och nu.
Punkt slut.




Fri vers av Ohlin
Läst 192 gånger
Publicerad 2008-01-24 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ohlin
Ohlin