Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt


En dag

Denna dag en dag som alla andra men ändå inte
Denna dag och denna dag
Om man bara viste något om denna dag denna dag.

Om du bara var som innan
Innan allt blev fel
Innan du blev dom
Innan allt förnedrades
Innan du blev någon annan
Innan vi blev jag
Innan jag blev själv.

Jag minns en dag, en dag
Då allt förblev fel
Då allt förnedrades
Då allt blev skit
Då allt blev mörkt
Jag minns ljus
Så vackert
Så oskyldigt
Men nu ser jag bara mörkret
Överallt
Jag vet ej var jag är
Eller hur stort det är
Jag vet ingenting
Allt är så mörkt

Ty allt är så hemskt
Ty om du ändå var hos mig
Ty då hade jag sett
Ty vad jag saknar en tid
Ty vad det är mörkt
Ty jag vill se igen
Ty vad jag saknar ljuset
Ty vad jag saknar dig
Ty vad det är mörkt
Ty

Tänk om allt var lätt
Tänk om allt var som för
Tänk om du var här
Tänk om allt inte hade varit så mörkt
Tänk om allt var ljust igen…




Fri vers av Ohlin
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-24 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ohlin
Ohlin