Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om bara ödet

Hon var en jäkel
på handarbete

Jag var vass
med tungan

Tillsammans
var vi

inte

Men ack
om bara
ödet
hade
styrt oss in i
samma
sekel



Hade nog
någon varit nöjd




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-24 19:45



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ibland stämmer inte tiden eller livet på något annat sätt...väl skildrat
2008-01-24

    Trast
Ack, sekler separerade er!
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan