Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom samlas i en klunga och utbrister ahh ohh its amazing !

Jag har påträffats levande
i min lägenhet
mer än en gång
detta år

Filosofer
språkar
om detta mirakel
och katastrofteam
har
tagit en ytterst spontan

semester

Tidningar har
anställningsstopp

tills vidare

kan vi hoppas på

Verkligheten !




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-24 21:36



Bookmark and Share


  Anders P VIP
så det finns tecken på liv även på denna planet?
2008-01-24

  Bjarne Nordbö
Så länge det finns liv finns det hopp. Gott plitat.
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan