Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min andra dikt inte världens bästa men men.


Ta omvägar

Att ta omvägen upp vid bussen bara för att kunna se dig.
Och ser jag dig inte känns det som en besvikelse onödig tid.
Jag kan precis skymta din rygg jag tappar andan.
Att vara kompisar är en sak
Att flörta är en sak
Gilla är en annan
Vara förälskad är härligt
Men att älska någon är som ett brott. Inte mot andra utan mot sig själv sitt hjärta.




Fri vers av thinkyoucan
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-24 22:22



Bookmark and Share


  anoonym
Blev inspererad av din dikt och skrev en egen som kanske inte har någonting med din att göra men det var iaf din som inspererade mig :) Läs den om du vill, \" Släpp mig fri\"
2008-02-07

  anoonym
Första meningen är jätte bra.
Och \"att älska någon är som ett brott. Inte mot andra utan mot sig själv sitt hjärta. \" Det är de bästa i hela dikten
2008-02-07

    Blond
Jättefin Malin! Verkligen! Går direkt till hjärtat. Har du läst mina nya?
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

thinkyoucan