Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men snälla du ( sa jag till mig själv) känn ingen press

Jag befarar
att jag är
vid liv

och inte nog med det

nu måste jag göra något
åt saken ochså




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 204 gånger
Publicerad 2008-01-25 15:08



Bookmark and Share


  [FrökenGoulash]
mkt bra!

livet är till för att leva, inte överleva
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan