Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korvgubben och flaggstången

Korvgubben var nära
döden idag

Vinden den ven
och flaggstången från den stora
affärskedjans
tak
lossnade i den kraftiga vinden

Det var nära att jag inte
fick sätta korven i halsen

och sedan i magen slank den ner

Nu är jag lugn
för jag vet att imorgon
finns han kvar och

säljer
mer




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-25 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan