Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Runt om oss

Du är isberget och jag är
Titanic

vi kommer aldrig
att överleva det här


Det stormar
kring våra
iskalla
lik




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-25 21:23



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Enormt snyggt Ola...applåder!!!
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan