Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett steg för människan, snart kryper jag ( Applåder)

Ja kära vänner
nu spikar
jag upp
det som jag inte behöver

Men oj vilken liten
anslagstavla

fötter och
likdelar
sticker ut

Det droppar

blod
är en
risk
alltför stor
för att skyddsombudet ska blunda

Svek
lägger jag i dokumentförstöraren

bensin
häller jag på

allt som
är otändbart

Nu är jag nästan klar

och
inom en snar framtid

blöjfri




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-25 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan