Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torra ord...

 

 

en njutning
att smaka skiftningar
kläda reden i silke
bland dystra
gråvita stammar
i väntan
där överraskningen
levde vid roten
av vart rosenrött kronblad
som resligt rotade sig
i vätskan

väntade...

 

ville jag höra...

 

det du sade
ur egen tanke


omtanke

 

 


lindade du vackert
runt dina ord
klammrade fast
på din nakenhet
grät en glädjetår

över vad...

du förmår
känna
i dina tomma
ord

 

 ---

 

tror du verkligen
att viljan finns

när barren
spetsiga
under mina fötter
sammetslent
bär mig

vidare...

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-25 22:27



Bookmark and Share


  aol
gills du har en förmåga att få en att tänka efter i din fina poesi
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt