Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Binder tankar vid dig

 

 

svagheten en styrka
i insikten
som väcker tankar
bland broräcken
och ett blått skimmer
därunder över mig
lägger jag handen
vid dig

smaker

något i slutet
hoppet till ett

i nästa sekund
där blå tankar
flyger högt
bland vita moln

tillåter jag
svagheten hoppas

 

på det blå

 

 

på dig

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-25 22:33



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Klart att du skall hoppas.....det är det som gör en morgondag
2008-01-26

  aol
ett ödjukt kärleksfullt hopp
2008-01-26

  Maria Zena Viklund
wow, underbart!
2008-01-25

    sunnanvind
o Sunnavinden sträcker sig ut över din dikt o säger Sååå bra!
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt