Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåvinge

 

 

det dina läppar

i smakfullhet formar

flyger önskat skirt

till drömmars hus

 

förgyller

det försvarslösa

i väntan

på dina mjuka

pulserande

  

vingars

 

 

smekningar

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-25 22:56



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Det var förmodligen inte meningen men den här får mig att tänka på mina barn och deras flygfärdighet....och inte....
2008-01-26

  aol
så kärleksfullt vackert kan känna vingslagen
2008-01-26

    sunnanvind
Så vackert! Såå vackert!
2008-01-26

  Maria Zena Viklund
helt underbart ljuvligt diktat, älskar!
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt