Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvekan

 

 

hemligheten i dig

lockar till smaker

jag inte känner igen


spegelbilden

i mitt svärd

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-25 23:18



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Hm...lite mystisk dikt här. En spegelbild i ett svärd för ju tanken till blod och död....*fundrar vidare*
2008-01-26

  aol
härlig stark vacker
2008-01-26

  Bjarne Nordbö
Denna lysande dikt får avsluta fredagen för mej. Så snyggt fångat.
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt